Met het ‘ID huisstijl pakket’ houdt u het simpel.

Uw identiteit als basis om uw bedrijf te presenteren en te profileren. Uw identiteit in een eigen op maat gemaakte huisstijl:

  • een tekstlogo
  • 1.000 x visitekaartje
  • 1.000 x briefpapier
  • 1.000 x enveloppe

U kunt direct aan de slag.

Werkwijze:

De onderstaande stappen zijn van toepassing als u kiest voor een ‘huisstijlpakket’.

1 Vul het aanvraagformulier in.

Op het aanvraagformulier geeft u alle relevante informatie van uw bedrijf, product of evenement aan, evenals uw eisen en wensen. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.

2 Bevestiging

Na ontvangst van uw aanvraag krijgt u van ons een opdrachtbevestiging met een korte samenvatting van uw wensen. Als u hierop akkoord geeft, ontvangt u de factuur. Na betaling gaan we direct voor u aan de slag.

Logo
3 De eerste ontwerpen

U ontvangt van ons drie voorstellen voor een logo. Daaruit kunt u uw eerste keuze maken.

4 Aanpassingen
Uw favoriete ontwerp gaan we vervolgens verder aanpassen naar uw wensen binnen één correctieronde.

5 Afronden

Als het logo vervolgens naar wens is, zit de eerste stap erop en kunnen we verder gaan met het ontwerpen van bijpassende visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen
De visitekaartjes, het briefpapier en de enveloppen worden tegelijkertijd ontworpen om ze zo optimaal op elkaar af te stemmen en om u vervolgens te kunnen tonen hoe het complete pakket eruit komt te zien.

6 Het ontwerp

U ontvangt één ontwerp van het visitekaartje, het briefpapier en de envelop. U krijgt het ontwerp te zien met daarop het visitekaartje, briefpapier en envelop samen op een blad voor een totaalbeeld maar ook krijgt u elk element los te zien.

7 Aanpassingen

U laat ons vervolgens weten wat u van het ontwerp vindt en eventueel worden er nog aanpassingen* gedaan.

8 Afronden
 en opleveren
U bent akkoord met uw nieuwe huisstijl? Dan zullen wij uw visitekaartjes, briefpapier en enveloppen laten drukken. U ontvangt een pakketje met het drukwerk in uw eigen huisstijl.

*Indien er meer tijd gewenst is na 1 correctieronde zal dit in overleg op nacalculatie gefactureerd worden. Ons uurtarief is 75 euro excl BTW.