Met het ‘ID huisstijl pakket’ houdt u het simpel.

Uw identiteit als basis om uw bedrijf te presenteren en te profileren. Uw identiteit in een eigen op maat gemaakte huisstijl:

  • een tekstlogo
  • 1.000 x visitekaartje
  • 1.000 x briefpapier
  • 1.000 x enveloppe

U kunt direct aan de slag.

Werkwijze:

De onderstaande stappen zijn van toepassing als u kiest voor een ‘huisstijlpakket’.

1 Vul het aanvraagformulier in.

Op het aanvraagformulier geeft u alle relevante informatie van uw bedrijf, product of evenement aan, evenals uw eisen en wensen. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.

2 Bevestiging

Na ontvangst van uw aanvraag krijgt u van ons een opdrachtbevestiging met een korte samenvatting van uw wensen. Als u hierop akkoord geeft, ontvangt u de factuur. Na betaling gaan we direct voor u aan de slag.

3 De eerste ontwerpen
 van uw tekstlogo

U ontvangt van ons drie voorstellen voor een tekstlogo. Daaruit kunt u uw eerste keuze maken. Uw favoriete ontwerp gaan we vervolgens verder aanpassen naar uw wensen binnen één correctieronde.*

Als het logo vervolgens naar wens is, zit de eerste stap erop en kunnen we verder gaan met het ontwerpen van een bijpassend visitekaartje en website.

4 Het ontwerp van visitekaartje en website

U ontvangt één ontwerp van het visitekaartje van zowel de voor als achterkant. Indien u ook voor een extra printpakket heeft gekozen, zullen wij het ontwerp van het briefpapier en de envelop tegelijkertijd uitvoeren.

Met het ontwerp van het tekstlogo en de aangeleverde content vullen wij de website. Daarom is het van belang dat u zo snel mogelijk de content, zowel teksten als afbeeldingen aanlevert. Wij maken vooraf geen ontwerp van de website omdat we gebruik maken van een template. We houden uiteraard wel rekening met de kleuren van de huisstijl zodat de website daar naadloos op aansluit.

5 Aanpassingen

U laat ons vervolgens weten wat u van het ontwerp vindt en eventueel worden er nog aanpassingen gedaan binnen één correctieronde.*

Afronden en opleveren

6 Afronden en opleveren

U bent akkoord met uw nieuwe huisstijl? Dan zullen wij uw visitekaartjes laten drukken en de website live zetten. U ontvangt een pakketje met het drukwerk in uw eigen huisstijl en via de mail sturen we u een link naar de nieuwe website.

*Indien er meer tijd gewenst is na 1 correctieronde zal dit in overleg op nacalculatie gefactureerd worden. Ons uurtarief is 75 euro excl BTW.