The finishing touch

Wij maken uw huisstijl af op basis van uw al bestaande logo en eventueel uw bestaande visitekaartje.

  • opmaak drukwerk
  • 1.000 x briefpapier
  • 1.000 x enveloppen

Indien uw logo niet bij ons gecreëerd is ontvangen wij graag een eps-, of ai-bestand zodat we direct aan de slag kunnen met uw huidige logo. Indien er enkel een afbeelding beschikbaar is zullen er meerkosten in rekening gebracht worden afhankelijk van de hoeveelheid extra werk.

Werkwijze:

De onderstaande stappen zijn van toepassing als u kiest voor een ‘print pakket’.

1 Vul het aanvraagformulier in.


Op het aanvraagformulier geeft u alle relevante informatie van uw bedrijf, product of evenement aan, evenals uw eisen en wensen. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.

2 Bevestiging


Na ontvangst van uw aanvraag krijgt u van ons een opdrachtbevestiging met een korte samenvatting van uw wensen. Als u hierop akkoord geeft, ontvangt u de factuur. Na betaling gaan we direct voor u aan de slag.

Visitekaartjes, briefpapier en enveloppe

Het briefpapier en de enveloppe worden tegelijkertijd ontworpen om alles op elkaar af te stemmen en om u te kunnen tonen hoe het complete pakket eruit komt te zien.

3 Het ontwerp
U ontvangt één ontwerp van het briefpapier en de enveloppe. U krijgt het ontwerp te zien met daarop het briefpapier en de enveloppe samen op een blad voor een totaalbeeld maar ook krijgt u elk element los te zien.

4 Aanpassingen


U laat ons vervolgens weten wat u van het ontwerp vindt en eventueel worden er nog aanpassingen uitgevoerd.

5 Afronden
 en opleveren

U bent akkoord met uw nieuwe huisstijl? Dan zullen wij uw briefpapier en enveloppen laten drukken. U ontvangt een pakketje met het drukwerk in uw eigen huisstijl.